Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zacinanie PS'a na dobrym sprzęcie...

Vertoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS zacina mi się na bardzo dobrym sprzęcie. Co ciekawe, na 10x gorszym działał bezproblemowo. Wszystko się wczytuje przez 5-6 sekund, każda opcja, którą nacisnę... Co moze byc tego powodem?

Opublikowano

Hm, to dziwne, mi się zaczyna ciąć, kiedy już dysk główny ma mniej niż 5GB wolnego. Wyskakuje Ci jakiś komunikat, kiedy Photoshop się zatnie, czy jest to bardziej kwestia powolnego "ładowania" się akcji, jakie wykonujesz?

Opublikowano

Swego czasu miałem podobny problem. Ale wystarczył jedynie format. Możesz podać podzespoły swojego "potwora" ? 

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

Swego czasu miałem podobny problem. Ale wystarczył jedynie format. Możesz podać podzespoły swojego "potwora" ? 

http://screenshooter.net/100061527/lqgbnnb

potwór moze nie, ale dobry komputer.

Hm, to dziwne, mi się zaczyna ciąć, kiedy już dysk główny ma mniej niż 5GB wolnego. Wyskakuje Ci jakiś komunikat, kiedy Photoshop się zatnie, czy jest to bardziej kwestia powolnego "ładowania" się akcji, jakie wykonujesz?

nic nie wyskakuje, po prostu jak cos chce zrobic to naciskam np. Filtry i musze poczekac 5-6 sekund zeby mi się pokazały filtry. i nawet jesli robię pracę 30 minut i 10 razy w ciągu tego naciskam filtry, to caly czas musze czekac az mi sie to "załaduje".

#edit

na razie jest ok. dzięki za próbę pomocy  ale samo się "naprawiło" :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...